Преминете към основното съдържание

Каква красота: Кейт Мидълтън публикува снимка на дъщеря си с пеперуди

Шарлот участва в инициатива за преброяване на пеперудите.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха в социалните мрежи нова снимка на принцеса Шарлот, която в инициативата Big Butterfly Count. Кралската двойка написа: „Искаме да споделим с вас тези изображения на красивите пеперуди Пауново око и Червен адмирал като част от голямата инициатива #ButterflyCount, която се провежда в Обединеното кралство. Опазването на пеперудите насърчава всички нас да поемем контрола над тези невероятни същества, защото те са не само красиви, но и изключително важни. Надяваме се, че можете да подобрите миналогодишния рекорд @savebutterflies! "

Снимката на дъщеря й е част от поредица фотографии, направени наскоро от Кейт Мидълтън в Норфолк. Шестгодишната Шарлот държи нежно пеперуда от вида Червен адмирал.

Big Butterfly Count е британско проучване за екологична оценка. Членовете му преброяват насекомите през целия ден, докладвайки на организацията за броя и вида на видяните пеперуди. Благотворителната организация за опазване на пеперудите се опасява, че броят на тези същества е силно повлиян от много студената и влажна пролет, което вероятно е следствие от изменението на климата.

Вицепрезидентът Крис Пакъм каза през юли, "Нещо толкова просто като запис на пеперуда, видяна във вашата градина, местния ви парк или на прозореца ви, може да изиграе важна роля в жизненоважни изследвания на глобален проблем." Броенето на гласовете трябва да приключи тази неделя.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser