Преминете към основното съдържание

Каква музика слушат Михаела Филева, Графа и Любо?

TIDAL открива общото между потребителите и изпълнителите си

За да отбележи края на 2019 г. и да подчертае несравнимата връзка на TIDAL със самите изпълнителите, глобалната платформа за стрийминг на музика и развлечения пуска колекция от над 500 нови плейлисти - „Now Playing“, селектирани от самите артисти от цял ​​свят.

Музиканти като Alessia Cara, The Black Keys, The Chainsmokers, Lady Antebellum, Mandy Moore, Mariah Carey, The Weeknd, както и български артисти като Любо Киров, ALMA, Михаела Филева, Графа, създадоха плейлисти, които да подарят на TIDAL потребителите.

Всеки може да открие какво слуша в момента всеки изпълнител, както и да потърси плейлист на даден музикант и конкретни песни, включени в “Now Playing“.

За да насърчи още търсенето на музика, TIDAL допълнително сравнява членовете си с конкретни плейлисти на изпълнители въз основа на техните собствени навици за слушане. Също така те могат да се възползват от цялата широката колекция. Съществуващите членове могат да намерят своите съвпадения на начална страница на приложението или на секцията „Now Playing“ в „Explore“ TIDAL, където също могат да се гмурнат в обширното море от плейлисти на приложението.

„Като платформа, собственост на изпълнителите, ние имаме уникална връзка с музикалната общност“, каза Лиор Тибон, изпълнителен директор на TIDAL. „За нас е чест да спечелим доверието на нашите изпълнители-партньори да споделят личните си плейлисти с членове на TIDAL. Изключителните възможности като тази гарантират, че феновете се свързват с нова музика по значим начин и че наистина създават по-дълбока връзка с любимите си изпълнители.“

За да се удължи празничното настроение, новите клиенти могат да се възползват от специална оферта за ограничен период от 5 месеца за всеки TIDAL план на цена от 5,00 лв., включително HiFi, Premium, Family и Student планове, до 31 декември. Новите членове могат да видят своите плейлисти на съвпадение със старта на използване на приложението.

Колекцията от плейлисти „Now Playing“ е допълнение към многото начини феновете да научат повече за любимите си изпълнители, от видео съдържанието на TIDAL като Rap Radar и In Conversation, до експертно селектираните плейлисти, базирани на значими моменти и вдъхновение от кариерата на изпълнителите.

Може да видите пълната колекция от плейлисти независимо как изберете да използвате TIDAL.

Още по етикети

tidal , музика , плейлист
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser