Преминете към основното съдържание

Каква ще е прическата на Меган Маркъл за сватбата й?

Косата на булката ще е в стила на Амал Клуни
© getty

Мегън Маркъл е главната нвоинарска тема, в последно време. До най-очакваната сватба на годината има само 20 дни, а визията на булката на принц Хари е основен обект на дискусии. Докато феновете на Меган се чудят кой ще бъде авторът на сватбената й рокля - Ralph&Russo, Marchesa или Erdem, Интернет има подробности за прическата на Маркъл за деня на церемонията.

Според западните медии Меган вече е избрала как ще излгжеда косата й и дори е направила пробна прическа. Мигел Перес, известен британски стилист, ще е този, който ще направи причската на бившата американска актриса. Той потвърди тази информация пред The Mail.

© getty

Оказа се, че Амал Клуни е тази, които е препоръчала Перес за коафьор, тъй като тя му е клиент от няколко години. Запазеният стил на Мигел са големи къдрици. Не е чудно защо госпожа Клуни го обожава и го препоръчва на бъдещата херцогиня - и двете често залагат на подобна романтична визия за своите изяви.

20 стилни визии на Амал Клуни

Галерия

20 стилни визии на Амал Клуни

Снимки: Getty, Splash

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser