Преминете към основното съдържание

Какви бижута ще носят звездите на червения килим в Кан?

Част от тях бяха представени на специална вечеря снощи
Част от колекцията Red Carpet на Chopard
Част от колекцията Red Carpet на Chopard

Дизайнерите, които всяка година се надпреварват да обличат звездите за червения килим на Международния филмов фестивал в Кан, доскоро нямаха практиката да показват роклите и аксесоарите преди официалното откриване на феста. Тази година обаче първите бижута, които са от специалната колекция Red Carpet на Chopard, станаха публично достояние близо три седмици преди старта на най-голямото кино събитие на Лазурния бряг.

71-ият филмов фестивал в Кан се открива на 8 май, а снощи колекцията от скъпи бижута на Chopard, изработена специално за събитието, беше представена на вечеря, организирана от Каролин Шойфеле. Сред гостите бяха приятели на бижутерската къща, актрисата Джулиан Мур и моделът Петра Немцова.

Chopard има специално място на кинофестивала в Кан, защото през 1998 година Каролин Шойфеле прави редизайн на голямата награда „Златна палма“ и оттогава тя се изработва от бижутерската къща.

"Златната палма", голямата награда на фестивала в Кан

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser