Преминете към основното съдържание

Какви бижута да добавим към новогодишния стайлинг?

Галерия

Подходящо подбраните аксесоари, особено бижутата, могат да преобразят всеки тоалет. За да постигнете желания ефект, трябва да внимавате – може лесно да прекалите с количеството, или пък да комбинирате модели, които не си подхождат. Ако заложите на верижки, няма да сгрешите.

Без значение дали вече сме казали заветното „ДА“ на половинките си, или все още очакваме големият въпрос от тях (може би на новогодишното парти), разглеждайки зимните дизайнерски колекции се влюбихме от пръв поглед в няколко бижута, които побързахме да споделим и с вас.

Току-що сте направили новия си маникюр, но ви се струва, че нещо липсва? С подходящия пръстен той ще изглежда още по-впечатляващ. А и нека си признаем, че бижутата са нашата страст и винаги разчитаме на тях, когато се нуждаем от малко повече блясък, било то в ежедневието ни или на някое важно събитие. Малките детайли от визията ни не са за пренебрегване и трябва да имаме специално отношение към тях.

Водещите трендове този сезон са макси формите, блестящите детайли, нежните перли, кристалите и мънистата. Ако сте чакали подходящ момент да извадите от кутията с бижута най-бляскавите си обици, сега е моментът.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser