Преминете към основното съдържание

Какви мечтаят да станат децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям?

Мечтите на Джордж и Шарлот не са свързани с двореца и короната.

Да си Уиндзор си е сериозна работа. Настоящите членове на кралското семейство прекарват по-голямата част от времето си посещавайки събития в Обединеното кралство или представлявайки короната на турнета в чужбина. Въпреки това много представители на монархията направиха кариера извън двореца. Принц Уилям служи в Кралските военновъздушни сили, преди да стане пилот от санитарната авиация на Източна Англия, като помага за транспортирането на хора до болници от труднодостъпни места. Принц Хари служи в армията в продължение на 10 години, включително два пъти в Афганистан.

Изглежда малките Кеймбридж искат да тръгнат по стъпките на баща си: принц Джордж и принцеса Шарлот вече проявяват интерес към бъдеща кариери извън дворцовите задължения. Принц Джордж вероятно един ден ще стане крал - той е точно след принц Чарлз и принц Уилям в наследствената линия. Но момчето има друга мечта. Херцогът на Кеймбридж сподели, че синът му е "очарован" от полицейската професия.

Още през 2018 г. принц Уилям присъства на прием в чест на Скотланд Ярд, където комисарят на полицията Джейн Ричардсън му каза, че са необходими повече служители в района, шегувайки се: „Всъщност набираме желаещи, може би Джордж и Шарлот биха проявили интерес?“. Младият баща отговори, че синът му е обсебен от всичко свързано с полицията.

Година по-рано, по време на посещение в столицата на Финландия Хелзинки, принц Уилям предаде на Дядо Коледа писмо от най-големия си син, в което младият принц иска само един коледен подарък - полицейска кола. „Видях Ви и трябваше да Ви дам това писмо. Той не е записал много желания, така че мисля, че ще получи подаръка“, каза херцогът на Кеймбридж.

Междувременно дъщерята на херцога и херцогинята на Кеймбридж също е загрижена за безопасността на хората. Съобщава се, че принц Уилям е разказал на децата си за всеотдайната работа на персонала на Националната здравна служба на Англия (NHS) по време на пандемията от коронавирус. Принцеса Шарлот била истински впечатлена. Представители на двореца споделиха пред New Idea преди година, че Нейно Височество е казала на родителите си, че иска да бъде медицинска сестра. Анонимен източник уточнява: „Очевидно тя е просто малко дете, но и Уил, и Кейт са преизпълнени от гордост от големите неща, които би могла да направи, когато порасне“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser