Преминете към основното съдържание

Какви обувки да изберем за романтична вечеря с половинката?

Галерия

Най-вероятно вече сте избрали подарък за любимия, но все още не сте сигурни какъв да бъде стайлингът ви на 14-ти февруари. Ние сме тук, за да ви помогнем в избора. След като разгледахме най-красивите тоалети от подиума в червен цвят, е време да обърнем специално внимание и на обувките. Направихме селекция на моделите от зимните колекции, която ще намерите в галерията ни.

Вниманието ни спечелиха класическите заострени обувки на тънък ток, все пак те са нашето тайно оръжие и безпогрешно ни гарантират женствено и сексапилно излъчване. Но ако след вечерята планирате и дълга романтична разходка, ви препоръчваме да замените тънките токчета с дебели. Дизайнерите показаха голяма креативност, сред много от колекциите видяхме обувки с нетипичен и различен ток, по форма и дебелина. Чизмите пък ни гарантират увереност и уют, особено ако са с равна подметка. А ако времето ни изненада и завали сняг, може би те са най-подходящото решение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser