Преминете към основното съдържание

Какви обувки да носите според зодията

Вкусът и предпочитанията се определят не само от възпитанието и характера на един човек, но и от неговия зодиакален знак
© iStock

В зависимост от това дали сте огнен, воден или земен знак, предпочитанията към външния ви вид са различни. Обикновено не се замисляте над това, че почти винаги се спирате на опреден модел обувки и рядко правите компромис в избора. На какво се дължи това? Естесвено тук става въпрос на личен избор и вкус, но и звездите също имат влияние над избора, който правите. 

Огнените (Овен, Лъв, Стрелец) са знаците, които винаги искат да привличат внимание и чрез дрехите и обувките, с които са излезли навън. Те обичат да изразяват себе си и за това рядко се спират на посредствени и незабележими модели.

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) държат на стабилността и това се отразява не само в отношението към семейството и традиционните ценности, но и на избора им на обувки. Класическите модели като черна обувка на висок ток е най-често срещаният избор сред представителите на тази зодиакална група. 

Въздушните зодии (Водолей, Близнаци, Везни) са непредсказуеми, шармантни, хора със собствен стил. Често самите те не знаят какво искат, но в едно нещо винаги са сигурни - трябва да притежават възможно най-интересната и креативна обувка за сезона. До толкова обичат да са екстравагантни, че често биха пренебрегнали комфорта пред това да имат нестандартен чифт обувки.

Водните зодии (Рак, Риби, Скорпион) са представителите, които носят желанието за лекота и приключение в себе си. Поради този факт, те биха избрали по-небрежни, леки и с морски елементи обувки.

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser