Преминете към основното съдържание

Какви обувки трябва да има модерната работеща жена?

Предлагаме ви няколко модела, в които ще се чувствате комфортно, независимо дали сте в офиса или разхождате детето си в парка след работа
Fendi/Gucci SS18
Fendi/Gucci SS18 © IMaxTree

В забързаното ежедневие на модерната градска жена няма място за грешки, що се отнася до облеклото. Налага се всичко да бъде премислено предварително, тъй като малцина са тези, които имат време да се преоблекат и преобуят преди да вземат децата си от детска градина или училище. А през първите дни от пролетта, когато денят е топъл и дълъг, няма нищо по-хубаво от това да се отдадете на разходка с малчуганите в близкия парк.

За това трябва да бъдете подготвени с подходящи обувки, които след напускане на работното място, да бъдат удобни и в парка. 

© Bottega Veneta SS18

Заложете на моделите с нисък или дебел ток.

Те ще ви осигурят елегантна линия, удобство и същевременно с това ще се чувствате спокойни, тичайки след децата. За още по-голям комфорт ви препоръчваме да поставите ергономични стелки, които може да закупите от почти всеки магазин за обувки. 

© Gucci SS18

Другият вариант, който е подходящ, както за офиса, така и за следработна разхода са обувките тип балерини. При тях токчето липсва, което безспорно ги прави удобни за вървене. За да запазите деловия си вид изберете модел, който е заострен с дискретна метална катарама или е от лачена материя.

Разгледайте галерията от снимки, от която може да почерпите вдъхновение и идеи за делови стайлинг с нисък ток:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser