Преминете към основното съдържание

Какви са тенденциите при чантите за пролет 2023?

Галерия

Нека разгледаме заедно най-ефектните дамски чанти от новите пролетни колекции. Ако трябва да опишем тенденциите с няколко думи, те ще бъдат: цветни, компактни и малки. Дамската чанта е неименна част от стайлинга ни. Често я определяме и като най-добрата ни приятелка, която е винаги под ръка, щом ни трябва.

Сладки и закачливи, мини чантите отлично се съчетават с всеки тоалет, придавайки нежен и ефирен вид на цялостната ни визия. Можем да ги комбинираме както с любимите си джинси, така и с най-елегантната си къса рокля. Високите токчета изобщо не са задължителни, отдавна дамските чанти не вървят задължително ръка за ръка с чифт официални обувки.

Колкото по-цветни, толкова по-добре. Ярките цветове влияят на настроението ни, събуждат любопитството и някак тайничко ни карат да се усмихваме повече. Ако не вярвате, предизвикваме ви да се облечете в ярък нюанс, или поне да прибавите към облеклото си чанта в наситен цвят, и да излезете с най-добрата си приятелка. Гарантираме ви, че моментално ще се отървете от негативните емоции, които ви потискат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser