Преминете към основното съдържание

Какви ще са тенденциите за есен-зима 2022/23 според Chanel?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Музеят Grand Palais Éphémère в Париж беше изцяло облечен в туид за шоуто на Chanel: светлокафяво за седалките, черно с бяло по стените и бледозелено за модния подиум. Определено туидът бе в основата на новата колекция на Вирджиния Виар. Дизайнерката добави много цвят и настроение с чорапогащниците и дългите чорапи, които моделите носеха, заедно с рокли, къси дънкови панталони, поли и блейзъри.

Нямаше как да не забележим и кожените ботуши. Този път те не излъчваха типично елегантно усещане, по-скоро ни напомниха за гумените градинарски модели, които обуваме, когато имаме работа в градината. Но въпреки това, създадоха екстравагантно усещане за стил, различаващо се само по себе си от всичко, което видяхме до момента. Може би това е начинът на Виар да провокира и да привлече още повече погледите към новите си есенни предложения.

Според Chanel туидът и карето ще са сред основните тенденции следващата есен. Вижте как Виар ги трансформира на подиума по време на Седмицата на модата в Париж.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser