Преминете към основното съдържание

Какви съвети даде Кейт Мидълтън на Меган Маркъл

Бъдещата херцогиня ги следва изцяло

Източници близки на кралското семейство съобщават, че Кейт Мидълтън прави всичко възможно да помогне на Меган Маркъл да научи тънкостите на кралския гардеробен етикет.

Съпругата на принц Уилям препоръчва на Маркъл да си избира британски марки - например, ботуши Hunter и яке Barbour, които кралица Елизабет II обожава или да залга на палта и рокля Mulberry и Erdem, в които Кейт се появява доста често.

Херцогиня на Кеймбридж също така препоръчва да се носят по-малко рокли без ръкави и да се обърне внимание на дължината на полата, която трябва да бъде под коляното.

Особено внимание Кейт даде на процеса за подбор на любимия аксесоар на британския кралски двор - шапките. Те трябва да присъстват почти винаги в тоалета.

Следейки последните визии на Меган можем да кажем със сигурност, че тя е приела съветите на Кейт и стилът й започва да се харесва, все повече, на британските критици. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser