Преминете към основното съдържание

Какви тенденции наложиха италианците по време на Piti Uomo 2017 във Флоренция?

Освен костюми от три части, класически кашмирени палта, филцови шапки във всякакви форми и цветове, ярки вратовръзки и масовата лудост по велурените обувки, контетата от Флоренция дадоха старт и на друг тренд, които видимо се открои през дните на...

Освен костюми от три части, класически кашмирени палта, филцови шапки във всякакви форми и цветове, ярки вратовръзки и масовата лудост по велурените обувки, контетата от Флоренция дадоха старт и на друг тренд, които видимо се открои през дните на Piti Uomo 2017. 

Ръкавици вместо кърпичка в джоба на сакото

Освен ефектен, този тренд е и практичен. Вече няма да се чудите къде са ви ръкавиците...те ще са буквално под носа ви.


Друг тренд, който се открои по време на мъжкия моден маратон във Флоренция, е натруфената комбинация от много аксесоари на едно място.

Шапка, шал, вратовръзка, брошка, синджирче и кърпичка! Струва ви се много? Да, но щом един италианец е решил да направи подобна комбинация, всичко придобива друг смисъл!

Цветни чорапи и кожени ръкавици 

Шарените и цветни чорапи в комбинация с панталон с италианска дължина е запазена марка на мъжете в Италия. Тази тенденция се пренася от сезон в сезон и от година в година. Новото е, че освен с обувките и чантата, трябва да съобразите цветните си чорапи и с кожените ръкавици. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser