Преминете към основното съдържание

Какви тенденции издадоха street style визиите в Копенхаген за пролет 2022?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Освен, че е източник на модно вдъхновение в края на лятото, уличният стил на Копенхаген рисува завладяваща картина на това, което ще видим по улиците на Ню Йорк (и по-късно в Европа), на 7 септември, когато модните шоута продължат. Една част от тоалетите ни върнаха в началото на 2000 г., когато носихме дънки с ниска талия, свободни тениски, а кърпите за глава бяха супер функционални, защото можеха да се използват и като кроп топ.

Модните диктаторки ни напомниха, че високите токчета са супер секси, но удобните обувки са тук, за да останат. Видяхме момичетата не само на висок ток, но и с ефектни маратонки, спортни сандали и ниски чехли. Удобството е на първо място.

Няма какво да облечете? Изберете шортите, с които бягате в парка. Късите спортни панталони се оформят като едни от най-комфортните дрехи. Сутиените и банските костюми официално се превръщат в истинско облекло. Видяхме ги комбинирани с блейзър. Доста смело и провокативно решение, но със сигурност открояващо се. Любим тренд, който забелязахме, са неоновите цветове. Облечете се в ярък нюанс, не просто ще се отличите, но и ще приповдигнете настроението си, както и това на околните.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser