Преминете към основното съдържание

Какво да гледаме по кината през декември?

Вечери прекарани на кино? Не звучи никак зле!
© iStock

Замръзналото кралство 2

Въпреки че Елза се научи да контролира магическите си сили, Арендел отново е в опасност. Кралицата е призована към омагьосаните земи на север, за да открие най-накрая произхода на своите магически способности. 

Последната Коледа

Емилия Кларк е в ролята на Кейт – модерно и самостоятелно младо момиче, което работи като елф в коледен магазин и постоянно взима грешни решения. Животът й обаче се променя, когато среща привлекателен мъж на име Том, който изглежда твърде перфектен, за да бъде истина. 

Вади ножовете

След 85-годишнината си известният автор на криминални романи Харлан Тромби е намерен мъртъв в своето имение. Разследването се води от очарователния и педантичен детектив Беноа Блан. Той ще трябва да разплете мрежата от лъжи, в които членове на нефункционалното семейство и лоялен персонал са го заплели. 

Джуди

Рене Зелуегър играе изтощената от славата, снимките, мъжете и романите Джуди Гарланд, която пристига в Лондон, за да изнесе поредица от концерти и да излезе в Паладиум с 18-годишната си дъщеря Лайза Минели. Тя флиртува с музиканти, пленява феновете, псува ръководството на театъра, без да подозира, че това турне ще й бъде последното. 

Черна Коледа

Докато групичката колежани се готвят за празниците с поредица от коледни партита, преследвач с черна маска убива една по една студентките в града. Райли и нейните приятелки започват да се питат дали могат да се доверят на някого, дори на собствените си гаджета. Който и да е убиецът, той скоро ще открие, че младите жени от това поколение нямат намерение да стават жертва на никого. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser