Преминете към основното съдържание

Какво да облечем на романтична вечеря вкъщи? Пригответе малката черна рокля!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Това, че сме останали вкъщи, не означава, че трябва да забравим за романтиката. Напротив! Какво по-романтично от вечеря на свещи в уютния ни дом? Изненадайте половинката си с нещо вкусно за хапване и пуснете подходяща музика. И най-важното, не пренебрегвайте визията си, няма значение, че сте у дома.

Любимата ви черна рокля нетърпеливо чака да я извадите от гардероба. Тя е едно от най-подходящите стайлинг решения за вечерта. Съчетава класическа елегантност и много сексапил, които ще пленят мъжа до вас. В момента не можем да отидем в любимия ресторант, но нищо не ни пречи да го пренесем вкъщи. Подготвихте ли вече малката черна рокля?

Разгледайте галерията ни, в която сме избрали едни от най-сексапилните визии на Chanel, Dolce&Gabbana, Carolina Herrera, Alexander McQueen, Saint Laurent, Ermanno Scervino и Versace. Те доказаха, че черният цвят е предизвикателен и елегантен символ на увереност. Това го прави един от най-подходящите за вечерната ни рокля.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser