Преминете към основното съдържание

Какво да облечем в петък вечер?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В края на работната седмица сме уморени, но се радваме, че най-накрая дойде времето, което ще посветим на себе си и на най-близките ни. Какво да облечем в петък вечер? Това е въпросът, който си задаваме най-често, а отговорът е винаги труден. Е, надяваме се, че ще ви помогнем в избора, защото сме подбрали цели 20 визии от модния подиум, които ще ви вдъхновят. Те са дело на Celine, Chloé, Dolce&Gabbana и Versace.

Малката черна рокля винаги е добро решение, съчетана с обувки на висок ток и кокетна чанта. За любителите на спортно-елегнатното излъчване предлагаме дънково яке, комбинирано с кожена пола или джинси, със сако и риза.

Отворете гардероба, застанете пред огледалото и пробвайте различни комбинации, за да сътворите следващата възхитителна визия, достойна за летните колекции на световните дизайнери. Доверете се на неоновите цветове, флоралите и животинските принтове, ако обичате екстравагантността. Ако сте фен на класиката, предлагаме ви комбинация от черно и бяло. Ще ви припомним и колко ефектни са цветовете на пустинята, които ни изпращат на елегантно сафари приключение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser