Преминете към основното съдържание

Какво дразни най-силно представителите на всяка зодия?

Ето кои теми е добре да избягвате в контактите си с хората, като имате предвид зодията им.

Овен

Ако искате да раздразните тази зодия, кажете на Овена, че той няма да може да получи това, което иска, или че не е в състояние да изпълни всичко, което е планирал.

Телец

Те не обичат критиката. Затова, ако открито критикувате любимите му неща, ще видите много разгневен Телец.

Близнаци

Разговорът, че Близнаците имат лош нрав или че нещо не е наред с тях, е много досаден за представителите на тази зодия.

Рак

Пасивната агресия може да ги изведе от равновесие в живота. Именно тя е силната страна на Рака и в същото време най-голямата му слабост.

Лъв

Ако започнете да ги игнорирате, ще ги видите много ядосани, защото Лъвовете много обичат вниманието. И ако започнете също така да прекъсвате Лъва и да сменяте темата на разговора, тогава рискувате изобщо да изпаднете в немилост.

Дева

Те много се дразнят от безпорядъка и хаоса. Ако успеете да постигнете (волно или неволно) безпорядък на работното място или хаос във вещите, тогава със сигурност ще получите бурна реакция.

Везни

Кавгите, изясняването на отношения и участието в конфликти е онова, което силно дразни представителите на тази зодия. Ето защо се опитвайте да влизате в по-малко конфликти с тях, ако не искате да ги разстройвате.

Скорпион

Те не обичат да се тревожат за всичко на света и знаят как да пазят тайни. Но ако вие разкажете на някого дори една от тайните на Скорпиона, тогава той ще се разгневи много.

Стрелец

Мразят лъжите. Това ги вбесява, защото доверието за Стрелеца е едно от най-важните неща.

Козирог

Ако искате да разгневите Козирога, критикувайте неговите планове и идеи. Да разбере, че не всичко замислено може да бъде реализирано, за рационалния и амбициозен Козирог е най-лошото нещо.

Водолей

Представителите на тази зодия са силно раздразнени от емоционални и продължителни разговори за чувства.

Риби

Най-лошото нещо, което можете да кажете на Рибите и много да ги ядосате, е, че преувеличават и приемат всичко присърце.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser