Преминете към основното съдържание

Какво е общото между кулинарната звезда Джулия Чайлд и джаз легендата Били Холидей?

Модни колекции, вдъхновени от двете икони, дават нов статут на бельото
Ревюто на Marlies Dekkers в Bra Studio в София
Ревюто на Marlies Dekkers в Bra Studio в София

На пръв поглед може и да не откриете нищо общо между кулинарната звезда Джулия Чайлд и джаз легендата Били Холидей, освен че и двете са вдъхновяващи и силни жени с милиони почитатели и до днес. Всъщност, сближи ги модата: пролетната и есенната колекция на Marlies Dekkers, които бяха представени на ревю на Bra Studio.

За пръв път София е второто място, на което се представя колекция на дизайнерската марка веднага след дебюта й на подиум по света. Става въпрос за есенната колекция на Marlies Dekkers, инспирирана от музикалната легенда Били Холидей.

„Marlies Dekkers не е просто дизайнерска марка за бельо, а концепция – за стил, за женственост, за класа, за сила и увереност, инспирирани от холандската дизайнерка Елизабет Мария Йохана Деккерс. Нейната житейска философия я превръща в моден визионер, който дава на дамското бельо статут на шедьовър. Всяка колекция е с уникална концепция и идея, вдъхновена от личност, която да ни провокира и мотивира – да не се отказваме от мечтите си, да бъдем по-смели и по-уверени, но най-вече да бъдем себе си!“, каза главният редактор на ELLE Мария Георгиева преди ревюто. „Сега разбирам защо казват, че сутиенът е като добрия приятел – повдига ти самочувствието, прегръща те и винаги е близо до сърцето“, допълни още тя.

Мария Георгиева на ревюто в София

Още по етикети

ревю , мода , бельо
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser