Преминете към основното съдържание

Какво е общото между новата песен на Хари Стайлс, Камил Роу и ELLE

„Watermelon Sugar“ е част от предстоящия албум на музиканта
© getty

Хари Стайлс пусна нов сингъл, озаглавен „Watermelon Sugar“ - вторият релийз след „Lights Up“, който ще влезе в предстоящия му дългоочакван албум „Fine Line“.  

През октомври британският изпълнител туитна фразата "Watermelon Sugar" и феновете бързо откриха връзката с бившата му приятелка, моделът Камил Роу.

В интервю за Rolling Stone през август 2019 г. , музикантът и текстопосец Кид Харпун коментира, че Хари е преживял тежко раздялата си и е минал през дълъг "емоционален път". В същото интервю Хари обсъжда и книгите, които наскоро e прочел, изповядвайки: "Четенето всъщност не беше моето нещо. Много ми е трудно да се концентрирам. Но срещах някой, който ми даде няколко книги. Почувствах, че трябва да ги прочета, иначе ще ме помисли за глупав".

В разговор с ELLE  през февруари 2017 г., Камил разкри, че една от любимите ѝ книги е „In Watermelon Sugar“ от Ричард Браутиган. Романът от 1968 г. поставя героите си в пост-апокалиптична среда, където хората живеят в къщи и носят дрехи, изработени от „динена захар“, елемент, който остава след като се извлече водата от дините.

По-рано тази седмица Хари обяви, че през април 2020 година тръгва на световно турне в подкрепа на предстоящия си албум. „Love On Tour” ще стартира във Великобритания, ще мине през Европа, Северна Америка и ще приключи в Мексико през октомври. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser