Преминете към основното съдържание

Какво е различното този път при визиите на Виктория Бекъм?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Изправена пред предизвикателна финансова бизнес ситуация, Виктория Бекъм намали типичния брой на визиите в колекцията си пролет-лято 2021 от 45 на 20. Избра само четири момичета и замени големите салонни шоута с кратко представяне, заснето в любимата й галерия за съвременно изкуство в Източен Лондон, „Виктория Миро“. Идеите й се откроиха с изтънчена елегантност и стил. Визиите, които пресъздаде, са подходящи за бизнесдамите, които не се страхуват да предизвикат себе си със стайлинг, привличащ вниманието. Цветовата палитра е разнообразна и носеща много настроение и енергия.

„Открих, че всичко това ме освобождава. Всичко се промени през този сезон и ми напомни защо изобщо се влюбих в модната индустрия, преди онези години, когато правех по-малки презентации и разказвах чрез тях“, казва Бекъм. „Това чувство на свобода е това, от което се нуждае моят бизнес в момента“. Тя свързва колекцията с промяната. „Повреме на изолацията носех много деним, много тениски и ризи“, допълни дизайнерката.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser