Преминете към основното съдържание

Какво хетеросексуалните жени могат да научат за секса от хомосексуалните?

И така да разгорещят положението в спалнята
© iStock

Говорете!

Една от най-големите разлики между това да правите секс с жена или с мъж е в това, че жените комуникират повече по време на акта. Говорете за това, което ви харесва, давайте обратна връзка и се стремете вашето удоволствие да бъде толкова важно, колкото и неговото.


НА КАКВО НИ УЧИ ЛЮБОВТА МЕЖДУ ГЕЙОВЕТЕ?


Покажете им как

Стимулирайте клитора си по време на секс или нека партньорът ви да ви гледа, докато мастурбирате, за да види точно какво и как ви доставя удоволствие.

Използвайте пръстите си

На първо място: проверете дали мъжът ви е с максимално къси нокти. Кажете му да започне да прониква с един пръст и малко по малко да включва и останалите. Ако разбира се, това ви харесва. Когато вече е във вас, нека да започне да движи пръстите си така, сякаш вика някого. Така ще стимулира вашата G точка.

Редувайте се

Не е реалистично да очаквате двама души да свършат едновременно от една и съща секс стимулация. Вземете урок от хомосексуалните жени и се редувайте в оргазма. Може би вие харесвате проникването с пръсти, а той обича оралната любов. Няма проблем!

Използвайте играчки

Може да използвате латексови ръкавици и лубрикант, когато прониквате с пръсти. Продават се специални в секс магазините. Хвърлете един поглед и на вибраторите, както и на другите еротични аксесоари. Сексът трябва да бъде забавен, затова поиграйте си.


НАЙ-ДОБРИТЕ ГЕЙ ДЕСТИНАЦИИ ЗА МЕДЕН МЕСЕЦ


 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser