Преминете към основното съдържание

Гардеробът на зодия Лъв

Модният хороскоп на най-суетните в астрологията

Представителите на зодия Лъв приличат изключително много на Овните по своя страстен темперамент. Те обичат да бъдат забелязани на всяка цена. Злато, сребро, скъпоценни камъни и атрактивни кройки - това са Лъвовете! Каквото и да изберат, те винаги се придържат към мотото да бъдат "по-по-най", защото определено знаят как да го постигнат.

За лятото експериментирайте с облекла, към които обикновено не посягате. Заменете тъмните нюанси със зелено, жълто, виолетово, червено, охра, портокал и дори с електрикови цветове. Отделете почетно място на аксесоарите. През другото време заложете на сребристо, бяло, синьо, цвят пъпеш и комбинации с райета, карета и флорални мотиви.

Лъвове, ако наистина искате да изненадате хората около себе си, може да се появите поне веднъж в класическа черно-бяла комбинация и спортни обувки. По този начин гарантирано ще привлечете внимание, тъй като никой няма да очаква това от вас.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser