Преминете към основното съдържание

Какво искат жените над 40 г. за кожата си?

Блясък, блясък и пак блясък! Сияещата кожа е ключът към младостта
© iStock

40 са новите 30! Точно тогава ние, жените, се чувстваме най-щастливи, защото сме се изкачили по стълбичката на професионалното развитие, имаме (пораснали) деца, но най-вече знаем какво искаме от живота и сме постигнали хармония със самите себе си. За съжаление, тази положителна настройка към живота невинаги се отразява и на лицето. Върху него започват да личат следите от тези отминали 40 години, от стреса в офиса, от безсънните нощи с децата. Сложете в списъка и онези вредни фактори, които не зависят от нас - замърсяването на въздуха, UV лъчите, както и тези, които зависят от нас, но от които така и не се отказваме, като нездравословната диета, тютюнопушенето и преумората. Всичко това причиняват оксидативен стрес, който трансформира протеините в токсини. Те претоварват и задушават клетките, което значително забавя работата им. А оттам блясъкът изчезва, а бръчките и липсата на тонус стават видими. Започва т.нар. токсинно стареене.

Но освен неизбежните бръчки, разширените пори и загубата на гладката текстура, кожата ви е застрашена и от засилена пигментация, заради излагането на слънце. Време е да добавите силен антиейдж крем с прецизно подбрани съставки, които да поддържат кожа ви във форма и в синхрон с вашето състояние на духа.

Има ли решение?

Хубава новина е, че отговорът е "да". След редица проведени изследвания се идентифицира ключов протеин, който действа върху детоксификацията и възстановяването на младежкия вид на кожата – NRF2. Стъпвайки върху тези научни данни, лабораториите на Lierac разработиха експертната серия SUPRA RADIANCE. 

Активните съставки на продуктите от серията са две:

  • Бял пчелник - това е многогодишно, сивозелено тревисто растение, което вирее в буренисти местности и се среща се в цяла Европа. Избран е като основна съставка в серията SUPRA RADIANCE заради силното му възобновяващо действие върху клетките и поради факта, че наподобява свойствата на протеина NRF2, който възстановява младежкия вид на кожата.
  • Хиалу-3 концентрат - подсилва противостареещия ефект, като повишава концентрацията на хиалуронова киселина в трите слоя на кожата.

Серията SUPRA RADIANCE включва 5 продукта - гел-крем Anti-Ox Renewing Cream-Gel, крем ANTI-OX RENEWING CREAM, нощен крем DETOX RENEWING NIGHT CREAM, околоочен серум EYE RADIANCE SERUM и маска за лице DOUBLE PEELING RADIANCE MASK. Но освен противостарееща грижа, която възвръща блясъка на кожата, серията на Lierac е и прекрасна алтернатива на пилинга. Вижте по-подробна информация за всеки от продуктите в нашата галерия.

Още по етикети

кожа , жени , блясък , Lierac
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser