Преминете към основното съдържание

Какво издава банският за вас?

Код Бански! Използвайте правилните знаци, за да не се изгубите в модния превод на лятото.
© iStock

Известно е, че дрехите са като визитка, те „говорят“ много за нас. Банските не правят изключение. Затова не подценявайте престоя на плажа, тук диалозите продължават, независимо от дистанцията.

КЛАСИКА ОТ А ДО Я

Добре де, всички сте наясно, че жената трябва да има в гардероба си поне една малка черна рокля, но трябва ли до нея да виси и класически бански в същия цвят? Какъвто и да е отговорът, всички ще се съгласим, че те казват следното: вие сте практичен човек, който залага на сигурно и мрази промените.

Съвет: Всяка крайност е излишна. Ако се чувствате комфортно в тази плажна модна формулировка, добавете неочакван и практичен щрих като шапка с козирка в един или няколко цвята.

 

ДИВИ КОТКИ ПО ПЛАЖА

Тигровите и леопардовите десени са почти неподвластни на времето и определено са за смелите. Свободолюбиви сте и ясното послание, което изпращате, е "Аз съм трофей!", и то от най-ценните, който, ако позволи да бъде хванат, изисква специални грижи. Кой е готов за игра?

Съвет: Ако изберете тези шарки, избягвайте плажни аксесоари с ярък цвят или друг десен. Заложете на монохромни решения в близка гама.

 

СПОРТНА ТРЕСКА

Широки кантове, масивна горна част и дори цип, без миниатюрни връзки. Вие сте спортна натура, която държи на комфорта. За вас плажът не е моден подиум, защото обичате независимостта. От това, да скочите върху дъската за сърф, ви дели една малка крачка.

Съвет: Добавете категоричен женствен акцент като чифт обеци или слънчеви очила.

 

СЪЦВЕТИЯ НА ПЛАЖА

Разнообразието на тези принтове придава известен нюанс при модния превод, но сюжетът е сходен. Без значение от района на произход, флоралните видове ви определят като жена с нежна и романтична душа.

Съвет: Границата между романтичното и сладникавото е доста тънка, затова избягвайте бъбривите допълнения.

ТОП ИЛИ БАНСКИ?

А защо не и двете? Това е танкини банският, с горна част като топ и бикини. Преведено на моден език, ако сте избрали такъв вариант, вие сте стеснителна, но смятате, че целият бански все още не е за вас. Или казано в телеграфен стил, "Пипайте внимателно, с кадифени ръкавици!"

Съвет: Не залагайте на едноцветен модел без акцент. С презрамки в контрастен цвят например ще афиширате, че все пак сте склонна на разумни летни приключения.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser