Преминете към основното съдържание

Какво казва за вас денят от седмицата, в който сте родени?

Противоречив понеделник или страстен петък? Подобно на деня, в който сте родени се определят и бъдещите ви възможности
© Instagram/meganhess_official

ПОНЕДЕЛНИК

Тези хора са покровителствани от Луната. Те крият огромен енергиен потенциал и голямо количество сили, с които реализират най-амбициозните си планове. Уви, съмненията често им пречат да се захванат с плановете си. Ако представителите на "понеделника" могат да отхвърлят всички страхове - те ще постигнат зашеметяващи висоти. Техният партньор трябва да им показва любов и преданост всеки ден, в противен случай ревнивите „лунати“ ще го заподозрат във всички възможни смъртни грехове. Много хора им се възхищават на вроденото им чувство за справедливост и никога не пренебрегват ценните им съвети. 

ВТОРНИК

Войнстващ и самоуверен, като планетата Марс, която защитава всички родени във вторник. По природа това е екстравертна енергия. Mарсианците никога не оставят нищо на половината път и няма да се успокоят, докато не постигнат желаното. Можете да бъдете сигурни - много от техните мечти ще се сбъднат. Често те защитават своите проекти толкова ожесточено, буквално, „с оръжие”, че могат да бъдат възприемани от другите като конфликтни. Опитайте се да бъдете по-лоялни и често правете компромиси, особено когато става дума за хората, които обичате или, с които работите. 

СРЯДА

Според Вселената някои от най-благородните хора обикновено се раждат в сряда. Те са отворени към всичко ново, с удоволствие поемат всичко най-рисково и са много любопитни. Приятелите ги ценят за тяхната искреност, колеги за способността им незабавно да поставят основните акценти в огромния поток от информация. Това естествено предвиждане и благоразумие е заслугата на планетата-покровител - Меркурий. Хората родени в сряда са елегантни, и тази тяхна елегантност се проявява в облеклото и маниерите. Те са много ревниви. Техните партньори не трябва да ги „дразнят”. Чувстват се комфортно в голяма група приятели. Комуникативни са и свободно разговарят за всичко в света.

ЧЕТВЪРТЪК

Четвъртък е територията на Юпитер. Тези, които са родени под влиянието на тази планета, гледат на живота от гледната точка на запалените оптимисти. Те са изключително чувствени и забавни. Личните им взаимоотношения с противоположния пол често се усложняват от факта, че „децата на Юпитер” не винаги могат да се концентрират върху едно нещо, като същевременно разглеждат няколко възможности. Опитайте се да изберете партньор, който не е импулсивен, такъв, до когото ще бъдете по-спокойни. Те са хуманни и са човешки защитници, готови да направят всичко за благото на другите. Те дори могат да се откажат от собственото си мнение, само за да спасят мечтите на другите. Родените в четвъртък обожават ярките цветове, които активират положителната енергия във и около тях.

ПЕТЪК

Планетата, която по един или друг начин покровителства всички родени в петък е Венера. Излишно е да казваме, че енергийният фон в живота на тези хора е любовта във всичките му проявления? Друга особеност на Венера - тя дава на своите закрилници специална красота и чар. Техният външен вид не може да остави, когото и да е безразличен към тях. Семейството е тяхната основна движеща сила. В името на близките те са готови да преместят планини и да извършат действия, които при други обстоятелства едва ли биха се осмелили. Родените в петък не се страхуват да кажат на опонентите си всичко, което мислят за тях и често критикуват другите. "Устойчивостта" и "упоритата работа" са думи, които перфектно описват отношението им към работата.

СЪБОТА

По природа, родените в събота са интроверти. И това благодарение на Сатурн! Отвън тези хора често създават впечатление на студени хора, но всъщност по този начин те внимателно защитават личния си живот и не са готови да допуснат всеки в зоната си на комфорт. В същото време, това са наистина щедри хора, които няма да оставят някой в беда, ако се изисква материална подкрепа. Отлични съветници и съюзници. В любовта им е необходимо време. Те трябва да познават много добре другия човек, преди да се съгласят да му разкрият душата и тайните си. Те гледат на живота от позицията на оптимисти.

НЕДЕЛЯ

Пригответе се! Ако сте родени на сакралния почивен ден, тогава животът ви ще бъде пълен с приключения. Духът на авантюризма, жаждата за далечни скитания, ярки емоции - всичко това е прерогатив на неделята. "Животът е пълна купа с изобилия!" или "Вземете всичко от съдбата!" е мотото на тяхото ежедневие. В същото време те не могат да бъдат обвинени в небрежност - постоянно мислят за бъдещето и правят всичко възможно да направят утрешния ден по-добър от вчерашния. Въпреки релаксиращата атмосфера на неделята, работата заема много важно място в живота на хората роден в този ден. По правило професията на хората покровителствани от Слънцето се свързва с творчеството и творческата дейност. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser