Преминете към основното съдържание

Какво мислят мъжете за...?

...за една от най-новите дамски чанти с принт за сезона

От списание ELLE България / април 2016

Питаме силния пол какво мисли за една от най-новите чанти Prada и за да сме по-близо до истината, се подсигуряваме с три гледни точки – на специалисти по визията, клубния живот и... хубавите жени, разбира се!

Любен Николов, коафьор:

Чантата винаги е била най-добрият приятел на всяка жена. Неразделни сте, дори да се наложи да слезете до кварталното магазинче. И защото не се задоволявате само с една-две, не виждам нищо лошо да притежавате още една – Prada е вечната класика, а дизайнерите им са подготвили много свеж и закачлив модел за новия сезон. На това му се казва акцент! Харесвам дрехите и аксесоарите, които могат да бъдат тълкувани по различен начин. Затова, мили дами, бъдете смели и дайте настроение на вашата пролетна визия!

Стефан А. Щерев, актьор и тв водещ:

Ако чантата е това, което кара всяка жена да възкликва: „Ето, такава нямам“, то тази чанта на Prada, натоварена с толкова много традиция и съвременност, ще ме накара да възкликна: „Искам и аз.“ Растерният мултиплициран заек ала Рой Лихтенщайн, ярките еднопосочни стрелки, простата форма единствено и само крещят националния химн на посветените в тайните на тънкия вкус. А вие запяхте ли?

Костадин Кръстев-Коко, фотограф:

За пореден път течението поп-арт е тенденция за модните дизайнери. Мисля, че никога няма да им омръзне, което много ми харесва. Обичам тези елементи и силно се надявам тази тема да бъде засегната и при мъжките модели.

Лазар Кисьов, певец:

Трудният въпрос „Какво искат жените?“ има доста лесен отговор – чанти. Колкото повече, толкова повече. Това огромно желание да притежавате нещо, в което после 10 часа да си търсите ключовете, не го разбирам. А що се отнася до Prada, винаги има с какво да изненадат и да покажат своето новаторство. Въпреки че точно в този момент у нас щеше да бъде по-актуална чанта с „малки котета“, отколкото с „малки зайчета“.

Чанта PRADA от DRESS CODE

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser