Преминете към основното съдържание

Какво мислят за чиклитите Гери Малкоданска, Башар Рахал и Никол Станкулова

Двете синоптички и актьорът, който отново влиза в ролята на водещ, разкриват кои книги прочетоха през лятото
Гери, Башар и Никол
Гери, Башар и Никол © ПР

Коя е най-подходящата книга за лятото и на кое заглавие се спря през топлите месеци?
Гери Малкоданска:
"Празни мисли на един празен човек" от Джеръм К. Джеръм. Харесвам творби, пречупени през призмата на хумора, а и това е страхотна алтернатива за плажа. Книгата е съвкупност от разкази, което прави четенето по-леко. Все пак на плажа конценрацията не е максимална :)
Башар Рахал: Аз избрах роман който се казва "какво остави тя за себе си" от Ellen Marie Wiseman. Това е историята на 18 годишна девойка която се разкъсва между своите родители  и нейната любов c един италиански имигрант. Напоследък чета книги които да бъдат филмирани или да ми дадат идея за сценарий за филм
Никол Станкулова: В момента чета "Монахът, който продаде своето Ферари" на Робин Шарма. Чете се по-бавно от другите книги, защото е много философска, но си заслужава. Подари ми я много близка моя приятелка, книгите са нейната страст.

Какво мислиш за чиклитите?
Гери Малкоданска:
А чиклити е???
Башар Рахал: Изнервят ме.
Никол Станкулова: Противно на общото мнение, нямам нищо против. Понякога главата ми е много напрегната и имам нужа да чета нещо разтоварващо, което няма да ангажира съзнанието ми.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser