Преминете към основното съдържание

Какво ново от аdidas?

Мартен Роберто и Диляна Попова представиха обновените Home Court магазини на аdidas в The Mall и Сердика Център
Биляна Йотовска и Августина Маркова-Тути
Биляна Йотовска и Августина Маркова-Тути

Отвориха врати обновените Home Court магазини на adidas. По този повод специално събитие събра хора с всякакви интереси и стил на едно място. Диляна Попова, Мартен Роберто, Биляна Йотовска и XNRG Crew представиха комбинации от Originals и Sport Performance колекции, създадени от стилистите Добромир Киряков и Августина Маркова – Тути.

На специално събитие в The Mall бяха представени специално оформени зони за всяка от основните линии – Originals, Football, Running и Training.

XNRG Crew

Мартен Роберто в DJ селекцията си подбра специално за случая музика на познатите adidas лица – Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West. Техните колекции за спортния бранд имат огромна роля в налагането на тенденции в уличната мода по целия свят в момента. Под ритъма на музиката Диляна Попова избра чифт маратонки - реши да остане в отбора на Originals, подбирайки актуален модел от линията.

На място, в магазина стилистите демонстрираха колко лесно може да намерите всичко, което ви е необходимо, за да излезете на парти или да направите тренировка във фитнеса.

Августина Маркова подбра екстравагантен стайлинг за Биляна Йотовска – Originals блуза, шапка с козирка и обувки с платформа, съчетани с футболни чорапи. По този начин двете демонстрираха колко е лесно да се приготвиш за парти – достатъчни са само няколко основни Originals героя в гардероба си. Добри Киряков и Калин от XNRG Crew пък показаха различни комбинации от спортни и стрийтстайл линии, като използваха training и football в интересна комбинация с running обувки. В края на събитието Мартен и Диляна предоставиха възможност на един от гостите на откриването да се сдобие със специално изготвен за него сет от Добри и Тути.

Новите магазини на аdidas вече са с интериора, с който в момента марката се представя в целия свят. Във всеки кът е представена идеята за движението, вдъхновено от най-добрите атлети, футболисти, артисти и изпълнители. В концепцията и всеки елемент от дизайна на Home Court са вложени емоциите, вълнението, гордостта, страстта и енергията - от пистата, стадиона или корта. Зад всеки продукт, представен в магазина стои амбицията за победа, а през 2016-та за adidas това значи иноватиност и нови технологии, както и възможността да се уверите от първа ръка кой продукт с каква цел и вдъхновение, за какво и от кого е създаден.

Диляна Попова и Мартен Роберто

adidas Home Court се намират в Сердика Център, ниво 1 и The Mall, ниво 0, а скоро и в цялата страна. По случай отварянето на обновените магазини, adidas изгради в двата търговски центъра и кътове с Wi-Fi зона, където можете да отдъхнете след шопинг и да сърфирате в интернет.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser