Преминете към основното съдържание

Какво обичат да обличат представителите на зодия Везни?

Представителите на този зодиакален знак предпочитат да носят дрехи в тъмно синьо и черно
Рокля MANGO; Обици Achilleas Accessories; Чанта Humanic; Обувки MANGO
Рокля MANGO; Обици Achilleas Accessories; Чанта Humanic; Обувки MANGO © Getty/PR

Везните винаги са се отличавали с изключителна претенциозност към външния си вид, както за официални събития, така и в ежедневието. Спортният стил определено не е за представителите на този зодиакален знак, защото е твърде обикновен за натурата им. Перфектната визия на една везна включва рокля до коляното и луксозни обувки. Умело успяват да съчетаят облеклото си с прическата и грима, както и да изградят индивидуален и разпознаваем стил.

Везните си падат и по смелите комбинации като често съчетават супер тренди облекла с винтидж аксесоари. Предпочитат тъмната цветова гама - често залагат на тъмно синьо или черно. Везните са изключително колебливи хора, за това те не обичат да имат голям набор от дрехи в гардероба си. В противен случай е сигурно, че ще изпаднат в колебание кой тоалет би бил най-подходящ и могат да прекарат часове, преобличайки се и търсейки най-доброто. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser