Преминете към основното съдържание

Гост блогърът Ренета: Какво означава приключението Fashion Week?

Лондон и Милано - свободата да представиш себе си по начина, по който искаш
Лондонски street style
Лондонски street style

Едно невероятно модно приключение в Лондон и Милано завърши за мен. Седмицата на модата ме зареди с уникaлна емоция, от която ще черпя вдъхновение един цял моден сезон напред. Посещаването на такова събитие ме кара да се чувствам част от невероятния моден свят и да се докосна до същинската лаборатория за модни идеи. Седмицата на модата може да бъде изключително изтощаваща, но същевременно толкова зареждаща. Умората в един момент просто се забравя, защото емоциите надделяват. Времето не е фактор, защото визиите са заложени много преди прогнозата да излезе.

Няма значение дали вали или е студено, единственото, което те вълнува е да успееш да изпъкнеш с личния си почерк измежду огромната тълпа от невероятно добре облечените хора.

Градът модна столица придобива една друга атмосфера и вибрации и е истински вълнуващо да си част от такова преживяване. Седмицата на модата е поле за изява - това е най-подходящото място да се впуснеш в креативност и да покажеш най-екстравагантното от личния си стил. Свободен си да представиш себе си по начина, по-който искаш, за да грабнеш окото на стрийт фотографите. Аз обичам да експериментирам със стила си и да залагам на разнообразни визии. Тази година реших да внеса малко настроение измежду сивото февруарско време с палитра от по-ярки цветове.

Цветен аутфит за Седмицата на модата в Милано

Лондон и Милано са две коренно различни места, дали началото на много идеи, вдъхновения и тендеции, а ги обединява само едно - креативният дух и страстта към изкуството наречено мода. Ако еклектичността е толкова типична за Лондон, то в Милано всичко се върти около елегантния шик. Бих определила Лондон като един екстравагантен микс от идеи. По време на лондонската седмица на модата винаги можеш да откриеш нещо ново и различно, защото има голяма вълна от млади дизайнери, които смело залагат на ексцентричното и иновативното. Аз намирам точно това за вдъхновяващо в града. От друга страна, това, което е най-интересно и вълнуващо за Милано, са влиятелните италиански класици в модата. Те успяват да останат на челни позиции толкова поредни години и не спират да изненадват с уникален дизайн и доказана креативност.

Ако еклектичността е толкова типична за Лондон, то в Милано всичко се върти около елегантния шик.

Пренесете се заедно с мен на улиците в Лондон, а след това на тези в Милано и разгледайте интересните streetstyle предложения, които ме грабнаха и визиите, на които аз заложих.

Лондонски street style

Ренета Каневска на седмиците на модата в Милано и Лондон

Галерия

Ренета Каневска на седмиците на модата в Милано и Лондон

Снимки: Теодора Коева; Antanas Martinkus

Снимки: Теодора Коева; Antanas Martinkus

Автор Ренета Каневска, www.fashionbyreneta.com 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser