Преминете към основното съдържание

Какво се случило, когато Меган се срещнала за първи път с кралицата?

„Всичко стана много неочаквано!”

По време на интервюто с Опра Уинфри, Меган Маркъл разказа за първата си среща с бабата на бъдещия си съпруг, кралицата на Англия. Любопитното е, че нейната история не се различава много от повечето истории за среща с бъдещи роднини: малко неловка и малко забавна.

„Всъщност много формалности отстъпиха на заден план, когато за първи път срещнах Нейно Величество.“, каза Маркъл по време на специално предаване по CBS. „Щяхме да обядваме в „Роял Лодж” ... и се оказа, че кралицата е на църковна служба в Уиндзор. И това означаваше, че ще си е у дома. "

Меган си спомни, че се обърнала към Хари и изразила вълнението си, че ще се срещне с баба му, защото самата тя имала специална връзка със своята баба. „И той изведнъж ме попита:„ Можеш ли да правиш реверанс? “ Аз отговорих: „Но това е баба ти“, а той: „Това е кралицата“.

Макар да признава, че не е потърсила в Google „как се прави реверанс“, непосредствено преди да се срещне с кралицата тя направила няколко тренировки. „Много бързо се научих да правя реверанс точно преди да влезем“, сподели тя. „ Репетирахме, а след това влязохме ... И аз я срещнах и очевидно направих много дълбок реверанс, не си спомням това, а след това просто седяхме и разговаряхме. И беше красиво и лесно и, слава Богу, в този момент аз не знаех много за семейството му и не разбрах нищо."

Меган добави: „Кралицата винаги се е отнасяла прекрасно с мен. Това ме караше да мисля за баба си: тя винаги беше толкова гостоприемна.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser