Преминете към основното съдържание

Какво се случва, когато VenZy си тананика?

Новият проект на VenZy и Били Хлапето казва всичко
VenZy
VenZy

Ремикс преди оригинала на песента – това е редът, по който ще излезе на пазара общият проект на VenZy и Били Хлапето с името “Кажи ми вече всичко”. Песента се ражда случайно – след като VenZy чува запис в студиото на Монте Мюзик и изтананиква рефрена.

Сингълът излиза в ремиксирана версия (DiMO BG), а оригиналната музика е на Веселин Ценов - Algoriddim, Илия Григоров, Били Хлапето и VenZy, текстът – на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, а силното видео – на Виктор Антонов - Rikk. След ремикс версията на „Кажи ми вече всичко“ ще излезе и оригиналът на песента с отделно видео.

Били Хлапето

Оригиналната версия на песента е с малко по-меланхоличен звук и по-различна емоционалност. По покана на Графа в проекта се включва DiMO BG и мигове след като я чува, представя идея за версия с по-клубен саунд, което добавя огромна доза интензивност и дълбочина в песента. Продуцентите са толкова впечатлени от него, че решават да го издадат преди оригинала.

В очакване сме и на автентичния звук на „Кажи ми вече всичко“!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser