Преминете към основното съдържание

Какво се случва с Ема Томпсън?

57-годишната актриса се преобрази
© Wenn

За 6 седмици холивудската актриса Ема Томпсън свали 8 кг и влезе в така желания британски размер 10, като уверено продължава да поддържа новата си форма. В тази нелека задаача й помага гуруто в диетологията, която е помогнала и на самата Кейт Мидълътн.

Звездният диетолог Луиза Паркър е миниатюрна майка на три деца, наричана фитнес-вълшебница и е достъпна за своите VIP клиенти по 24 часа в денонощието.

Херцогиня Катрин благодарение на нея успява да си върне много бързо формата и след двете си раждания. По-важното е, че и херцогинята, и актрисата не крият, че са се обърнали за помощ към специалист. И се изказват максимално положително за работата на Луиз. Но резултатите така или иначе са налице.

Актрисата Ема Томпсън напълно променила начина си на живот, както и храненето си. За своето кардинално преобразяване тя е инвестирала 4.500 паунда. Програмата, която следвала, продължава месец и половина, включва 6 тренировки седмично с треньор и следване на индивидуално съставен план за хранене, който отчита всички индивидуални особености на организма.

© Wenn

Методът на Луиз Паркър за пореден път доказва, че за отслабване не е задължително да спазвате строги диети и да се храните под час. Звездните й клиенти си позволяват бургери и вино.

Според диетолога 4-те стълба на правилния начин на живот, са – добър сън, добро хранене, разумен подход към физическите упражнения и положителен поглед към заобикалящия свят. Това са все неща, които може да постигнете и без личен треньор и очевидно на всяка възраст, доказателство за което е самата Ема Томпсън.

© Wenn

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser