Преминете към основното съдържание

Какво се случва с Кейт и Уилям?

Обяснението всъщност е просто
© getty

Този въпрос циркулира в медиите от два дни насам. Поводът, отприщил вълна от догадки и спекулации, е момент между двамата по време на шоуто A Berry Royal Christmas. Веднага щом принц Уилям поставя ръката си на рамото на Кейт, тя рязко се отдръпва.

Влошили ли са се отношенията между херцога и херцогинята на Кеймбридж или Кейт стриктно следва кралския протокол? Никакво изразяване на чувства на публични места! Само че на практика в споменатия протокол подобна забрана няма.

Мика Мейер, експерт по кралски етикет, обяснява нещата просто. Оказва се, че всъщност става въпрос за неписано правило. Избягването на жестове на интимност е онова, което всеки човек би направил, когато е на работа. Присъствайки някъде в качеството си на представляващи британската монархия, Кейт Мидълтън и принц Уилям реално са на работа. Е, очевидно Кейт е по-големият професионалист от двамата!


КАК ПРИНЦЕСА ДАЯНА НАРУШИ КРАЛСКИЯ ПРОТОКОЛ


Те често са сравнявани с принц Хари и Меган Маркъл. Камерите на фотографите са запечатвали и целувки между последните, а медиите са избухвали с гръмки заглавия от типа „Хари и Меган нарушиха кралския протокол!“. Херцогът и херцогинята на Съсекс почти винаги се държат за ръка, включително и на официални събития. Очевидно те са тези кралски особи, които не желаят да следват и неписаните правила. В което всъщност няма нищо лошо. Припомняме, че Меган и Хари няма да се присъединят към кралското семейство за коледно-новогодишните празници тази година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser