Преминете към основното съдържание

Какво се случва с устните на Бийонсе?

Певицата ще става майка на близнаци
© instagram

Бийонсе, която е в очакване на близнаци от съпруга си Джей Зи, беше обвинена, че си е сложила хиалурон в устните, въпреки че е бременна. 

Повод за тези твърдения беше кадър, който носителката на куп музикални награди публикува в личния си профил в Instagram, и на който е с видимо доста по-сочни и плътни устни от тези, с които доскоро се подвизаваше. 

Разбира се, коментарите бързо стигнаха и до самата Бийонсе, която реши да направи изявление, в което да даде яснота подлагала ли се е на каквито и да било естетически корекции. 

„Знаете ли, че при трупането на килограми често се появяват и промени в кръвта, което от своя страна предизвиква подуване на човека?“, пише Бийонсе. „Знаете ли, че често устните на жените се подуват? Знаете ли, че понякога това влияе на говора ни и на способностите ни да дъвчем?“, допълва още бъдещата майка. 

Певицата и съпругът й Джей Зи обявиха новината, че отново ще стават родители през февруари 2017 г. Направиха го чрез пост в Instagram. „Искаме да споделим любовта и щастието си. Ще сме благословени два пъти. Невероятно благодарни сме, че семейството ни ще нарасне с още двама членове и ви благодарим за всички мили пожелания“, написаха токава щастливите родители. 

Бийонсе и Джей Зи имат дъщеря Блу Айви, която е вече на 5 години. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser