Преминете към основното съдържание

Какво ще носим на White Dinner

Топ 4 на модния редактор на списание ELLE
© PR

Не само защото се е зародила край Париж, но идеята за „Вечер в бяло“, огромен пикник в града, в който сам си повелител в кухнята, звучи като поредното лятно приключение, което липсваше на столицата ни. И докато вече знаем какви коктейли ще си подготвим за партито, няма как да не обърнем внимание и на това, което бихме носили така, че хем да сме супер тренди, хем да се чувстваме комфортно за една различна лятна вечер.

Едва ли има по-подходящ повод да сложим новия си бял тишърт. Може да го носите с класически бели дънки или шорти, а защо не и с красива пола солей. В бяло, разбира се!

© PR, Тишърт H&M

И аксесоарите! Избираме бяло и за обеците, като намираме перфектните в Mango.

Обеци Mango

Чантата е закачлива и с апликации, отново с цел да добави нотки дързост в иначе прекомерната белота, която ще се разходи на White Dinner. Най-малко ще бъдете разпознаваеми в тълпата.

Чанта Pinko

Признавам, че не обичам елегантни обувки в бяло, затова пък белите кецове, които вече няколко сезона не сваляме от краката си, ще бъдат точно на мястото си. И няма как това да не са Adidas by Stan Smith. Ще бъда с тях, дори ако реша в последния момент да сложа ефирна бяла рокля с голи рамене. Все пак е парти, нали!

Кецове Adidas by Stan Smith

За да станете част от най-голямото бяло парти в София можете да се регистрирате в сайта на White Dinner.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser