Преминете към основното съдържание

Какво точно доведе до развода между Анджелина Джоли и Брад Пит

Разкриха подробности около инцидента на частния самолет на звездите.

Шест години след като новината обиколи всички медии, безкрайният развод между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава да бъде тема на много публикации.

Скоро след раздялата стана ясно, че капката, която е преляла чашата и е довела до разрива, е инцидент по време на полет между Ница и Лос Анджелис.

Но какво точно се е случило на този полет?

Преди известо време Джоли е подала до ФБР анонимна жалба срещу Пит под името Джейн Доу в опит да разбере защо не са повдигнати наказателни обвинения срещу бившия й съпруг.

Джоли се жалва, че Пит е "изпаднал в ярост" по време на полет с частния им самолет на 14 септември 2016 г. от Ница, Франция, до Съединените щати. На борда са били и шестте им деца.

Според показанията на Джоли, преди полета Пит е пил, а когато излетяли, Брад отвел съпругата си в банята, сграбчил я за главата и я разтърсил силно, докато двамата се карали.

Освен това актрисата твърди, че той е ударил с юмрук покрива на самолета четири пъти, след като й е казал „Ти се е****ш с това семейство“.

Точно в този момент едно от децата им попитало "Мамо, добре ли си?", на което Пит отговорил: "Тя не е добре. Тя съсипва това семейство."

След това, според Джоли, Пит се опитал да нападне сина им (чието име е изтрито от доклада), който на свой ред реагирал, като казал „Не, ти го съсипваш!“. Брад станал агресивен към момчето, Анджелина се опитала да му попречи да го удари и получила наранявания по гърба и лакътя.

В края на полета, в продължение на около 20 минути, Пит вилнял и крещял "Няма да вземеш децата ми!".

Веднага след кацането на самолета Анджелина изпратила на ФБР снимки на нараняванията си, както и показания на децата, а шест дни след инцидента подала молба за развод в съда в Лос Анджелис.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser