Преминете към основното съдържание

Какво трябва да знаем за Coachella 2018?

Най-големият музикален фестивал тази година е с още по-грандиозна програма
Миа Морети и Кейти Пери във VIP зоната на Coachella
Миа Морети и Кейти Пери във VIP зоната на Coachella © getty

Един от най-големите известни музикални фестивали по света тази година празнува своята 19-та годишнина.

В допълнение към музикалната програма, Coachella е домакин на художествени и скулптурни изложби.

За първи път фестивалът се проведе през октомври 1999 година. Тогава билетът за един уикенд за събитието е струвало $50, в чиято цена се е включвал и безплатен паркинг и бутилка вода.

© getty

Тази година цената на билета варира от 500 до 5000 хиляди долара в зависимост от избраните услуги. Както отбелязват модните експерти, днес фестивалът е не само авторитетно събитие в света на музиката, но също така играе важна роля в модната индустрия.

През годините на своето съществуване Coachella придобива своя уникален стил, който е смес от бохо и гръндж. Световните марки всяка година пускат капсулни колекции, посветени на легендарния фестивал, а холивудските звезди и популярните блогъри не пропускат шанса да се появят на партитата. 

Тази година фестивалът ще се проведе, традиционно, 2 уикенда подред - от 13 април до 22 април в пустинята Индио, долината Coachella. Хедлайнери тази година ще са Beyonce, Eminem, Weekend и Jamiroquai.

Street style от Coachella 2016

Галерия

Street style от Coachella 2016

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser