Преминете към основното съдържание

Какво трябва да знаем за неделната служба на Кание Уест на Coachella 2019

Рапърът представи новата си песен на великденския си концерт по време на фестивала
© tonywilliams

Госпел албум ли ще издава Yeezy? Своя църква ли си е основал? 

Не. Просто, Кание отново намери начин да ни напомни, че в отношение на креативизма, той е на топ позиции в музикалния бизнес.

Рапърът представи новата си песен Water на фестивала Coachella и го направи във формата на Великденска служба. Шоуто се проведе на изкуствен хълм, създаден седмица преди представянето на артиста.

© tonywilliams

Облечени в розово, заедно с вокален хор, Кание изпълни 25 песни, които бяха обединени в жанра на духовната християнска музика. По време на изпълнението на сцената се появиха Ty Dolla $ign, Тейана Тейлър, Chance the Rapper и Ant Clemons. А последната молитва бе изпълнена от DMX.

Семейството на рапъра също дойде да го подкрепи - съпругата му Ким Кардашиан с децата, заедно с Крис Дженър, Кендъл, Кортни и Клои бяха част от присъстващите на хълма. 

Какво представляват неделните служби на Кание Уест?

От месец насам Yeezy, организира неделни служби, които са фокусирани върху музиката и те нямат нищо общо с някакъв конкретен религиозен формат. Седмица след седмица Ким и присъстващите започнаха да споделят откъси от тези служби в социалните медии с видеоклипове на Норт Уест и приятели, които танцуват (и пеят), заедно песни, изпълнявани от църковен хор.

© positivity_and_light

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser