Преминете към основното съдържание

Какво търси вашият зодиакален знак в половинката си?

Астрологични съвети, които ще ви помогнат да не изпуснете човека, който ви е нужен

Да приемем, че сте от хората, които не си падат по високопарните словосъчетания от рода на „сродна душа” и „втора половинка”, но въпреки това мечтаете да срещнете мъжа, който ще сподели с вас живота си. Този, който ще бъде ваш великолепен любовник, неуморен защитник и най-голям фен. Човекът, който ще направи всичко по силите си, за да ви помогне да постигнете мечтите си.

Пред този човек не трябва да се преструвате, че сте силна и сдържана, защото той ще е щастлив да ви приеме такава, каквато сте, и вие няма да се притеснявате да разкриете пред него истинската си същност. Той ви разбира от половин дума, а дори и без думи.

Да срещнете човека, който да ви допълни и в когото да се влюбите до такава степен, че да повярвате в теорията за другата половинка, е истински късмет, който спохожда малко хора. Астрологията дава възможност да разпознаете своята сродна душа.

Овен (21 март — 19 април)

Нужен ви е истински партньор, с когото няма да скучаете и който ще ви вдъхновява да се развивате – творчески, кариерно и духовно. Предан съмишленик и съотборник. Вашият перфектен мъж ще ви подкрепя винаги и във всичко. А успехите ви ще са неговото най-голямо щастие.

Телец (20 април — 20 май)

За вас е подходящ партньор, който да е неуморният спътник ида ви мотивира и стимулира непрестанно. По природа сте склонни към самоуспокоение и леност. Не обичате промените и затова ще ви допълни човек, който ще почувства потенциала ви, дори и вие самите да подценявате някои свои качества. На вас може и да ви е все едно, че цял живот живеете в един и същи апартамент или работите на едно и също място, но вашата втора половинка ще ви подтикне да направите крачка напред.

Близнаци (21 май — 20 юни)

Търсете човека, който ще ви даде сигурност. Въображението ви не знае граници и вие буквално преливате от идеи – затова ви е трудно да се съсредоточите. Нужен ви е човек, който да ви осигури стабилност и да ви позволи да творите без да се безпокоите за битовизми. Вашата втора половинка е вашата скала, силното рамо, онзи, който ще пази гърба ви, за да сте в безопасност, докато витаете в облаците на собствената си креативност.

Рак (21 юни — 22 юли)

Вашата сродна душа е онзи, с когото по всяко време и при всякакви обстоятелства можете да споделите емоциите си и който няма да ви съди за тях. Той е вашият най-добър приятел, любим, психотерапевт, строг родител. И е винаги до вас, когато имате нужда от подкрепа.

Лъв (23 юли — 22 август)

Вашата половинка ще ви позволи да свалите маската си, зад която се криете от външния свят. С него ще можете да бъдете себе си. Обикновено сте център на внимание и се грижите за настроението на хората около вас, но често сте уморена постоянно да играете роли пред публика. Вашият партньор знае, че никой не е идеален и не вярва в идоли. Той вижда истинската ви същност и признава, че единственият човек, на когото дължите нещо, сте вие самата.

Дева (23 август — 22 септември)

Нужен ви е човек, който ще ви помогне да се приемете и заобичате. Често сте много сурови към себе си и проявявате нетърпимост към грешките си. Вашата втора половинка ще ви докаже, че сте достойна за обожание и възхищение, а вашата неувереност и прекомерна самокритичност са чиста загуба на енергия.

Везни (23 септември — 22 октомври)

Харесва ви, да сте заобиколени от хора и затова непрекъснато търсите компания, дори и когато тя не е най-подходящата за вас. Вашата половинка ще ви научи да цените уединението, да избягвате безцелното пилеене на време. Когато приемете себе си и се откажете от неискрените приятелства и безсмислени контакти, ще станете независими и ще си бъдете самодостатъчни.

Скорпион (23 октомври — 21 ноември)

Ще ви допълни човек, на когото ще се доверявате и който ще ви помогне да откриете и осъзнаете своята вътрешна сила. Разбира се, това не е лесно – вие не обичате да се разкривате пред хората, защото смятате, че близките могат да ви наранят. Страхувате се, че ако позволите на някого да види истинското ви лице или пък ако сбъркате, може да ви отхвърлят. Вашата сродна душа е онзи, който ще ви убеди да рискувате и да разкриете сърцето си.

Стрелец (22 ноември — 21 декември)

Вашият партньор ще е човек, жаден за нови неща и неспирен в търсенето. Не си губете времето с хора, които не се стремят към нищо, не ходят никъде и нищо не искат. Нужен ви е партньор, който да сподели вашата страст към пътуванията, приключенията, откритията и промените.

Козирог (22 декември — 19 януари)

Вашият вътрешен свят е изключително богат и на този, който ще стане ваш истински близък човек, ще му трябва немалко време и търпение, за да разкрие дълбочината на вашата личност. Вие приемате всичко дълбоко в сърцето си, борите се с предсказуемостта и жестокостта на заобикалящия ви свят, но когато на ваша страна застане човек, който ви обича искрено, вие започвате да възприемате действителността доста по-позитивно.

Водолей (20 януари — 18 февруари)

Трябва ви човек, който е способен на безкрайна искреност по всеки въпрос – когато обсъждате отношенията си, правите плановете за бъдещето си, растете в кариерата или споделяте творчески идеи. Вашата втора половинка честно ще разкритикува нерационалните решения и ще подкрепи конструктивните, дори и другите да ги смятат за странни. Той винаги ще ви бъде верен поддръжник.

Риби (19 февруари — 20 март)

Когато ви е самотно или тъжно, обикновено се заравяте надълбоко в емоциите си и това ви натоварва с негативна енергия. Вашата перфектна половинка винаги ще е готов да ви даде кислород, или по-точно да ви утеши и да ви помогне да изплувате от дълбините на тъгата си. С него винаги ще ви е интересно да разсъждавате на всякакви теми – било то за политика, сексуални желания, изкуство или рецепти.

Още по темата

Love is in the air...
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser