Преминете към основното съдържание

Какво винаги носи в чантата си една бизнес дама?

Питаме г-жа Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия на БАТ България
Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия на БАТ България
Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия на БАТ България © Снимка: Димитър Владимиров, грим: Милена Авелок

Здравейте, Мила! Имате прекрасна чанта! Аз съм творчески човек и в моята обикновено цари творчески безпорядък. Винаги ми е било интересно какъв е случаят с чантите на бизнес дамите?

В моята чанта, както предполагам и в тези на останалите жени в света на бизнеса, освен корпоративни документи, задължително има дамски аксесоари и незадължително ред. Почти винаги се случва да ми трябва нещо, което точно този ден не съм взела.

Какво винаги носите в чантата си през деня?

Мобилен телефон, с който се информирам за всичко, което се случва около мен, в бизнеса, у дома и който ми помага да съм близо до това, което ме вълнува. Преносима универсална батерия за iPhone, за да съм винаги подоготвена, и glo – иновативното устройство за нагряване на тютюн, което предлагаме в България от портфолиото на БАТ. Кредитната карта също винаги е с мен – съвременната версия на „Диамантите са най-добрият приятел на всяко момиче“. Ако трябва да избирам, любимите ми аксесоари, които ми създават настроение, са парфюм Chanel Coco Mademoiselle, слънчеви очила Tiffany и червено червило Chanel.

Новата компактна серия glo 2 мини в ярки цветове.

Как планирате пространството в чантата – има ли строго определен ред, като при бизнес плановете, които правите?

По принцип всеки план е успешен, ако чувстваш и познаваш добре бизнеса. Аз познавам себе си и някак си винаги успявам да се оправя с пространството в чантата, с което разполагам.

Моят най-голям проблем са малките чанти и клъчове, когато трябва да отида на парти. С тях се чувствам буквално като без дрехи. Добре, че има мини червила, мини парфюми… Кои са вашите мини-бижута в мини-чантите за парти?

За мини чанти ползвам мини модели на марките аксесоари, които харесвам. Например, мини размер на парфюм или новото устройство glo мини, което е в ярки и наситени цветове. Лесно се побира дори в най-малката чанта и мога да си избирам цвят, който най-добре си отива с цялостната ми визия.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser