Преминете към основното съдържание

Какво ядат супермоделите за закуска?

С какво започват деня си сестрите Хадид, Кандис Суейнпоъл, Кая Гербер и другите известни модели?

Красивите и известни супермодели работят усърдно, за да поддържат добра форма. Представяме си ги като вманиачени по диетите момичета, които никога не ядат нищо вредно. Оказва се, че и те понякога си позволяват по някое прегрешение. А най-важното хранене за тях е закуската.


Джиджи Хадид

Джиджи предпочита да закусва в кафене, близо до дома й. Обикновено си поръчва бъркани яйца с препечен хляб и бекон. Но тъй като Любимият й Зейн Малик е англичанин, когато закусват заедно, към закуската си красавицата добавя и типичния за английската закуска боб с доматен сос.


Белла Хадид

„Ако сутринта ми е свободна, закусвам стабилно – например варени яйца с наденички. Но ако нямам време, минавам само със сандвич от пълнозърнест хляб с яйце. Но не обичам хляб без глутен. Пробвах и е ужасно.”


Кандис Суейнпоъл

Кандис е израснала във ферма и е свикнала да става рано сутрин и да закусва обилно. Яйца с бекон, кроасан, кисело мляко, плодове и кафе – по думите на хубавицата, само с такова утринно меню тя е в състояние да се зареди с необходимата енергия, за да издържи дългите и уморителни снимки.


Рози Хантингтън-Уайтли

Рози е на мнение, че закуската трябва да е вкусна, защото от нея зависи какво ще е настроението ти през целия ден. „Обикновено ям варени яйца или омлет с гъби и почти всеки ден пия прясно изцеден зелен сок.”


Кая Гербер

18-годишната Кая все още може да си позволи почти всичко. Красавицата често закусва бейгъли, които семейството й редовно купува за уикендите.


Емили Ратайковски

Палавата моделка обича да закусва черно кафе с кун аман (френски пирог от хилядолистно тесто, солено масло и захар, който е любим на Емили).


Жизел Бюндхен

Жизел е известна с железния си хранителен режим. Закуската на нейното семейство започва с чаша топла вода с лимон и зелено витаминозно смути от органични плодове. Следват айца, авокадо, безглутенов хляб и кокосово масло.


Миранда Кер

„Денят ми започва с чаша гореща вода с лимон – това стимулира храносмилателната система. След това обикновено пия зелено смути от зеле, спанак, краставици и селъри. Закусвам яйца с авокадо или овесена каша. Понякога, ако реша да се поглезя, приготвям бананови палачинки.”


Карли Клос

За закуска Карли си приготвя протеинов коктейл от белтъчно-шоколадов прах, бадемово мляко, банани и горски плодове. След това хапва омлет със спанак, авокадо и тиквички или с картофи и гъби.


Снимки: GETTY IMAGES

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser