Преминете към основното съдържание

Какво яде Адел: ежедневното меню на звездата

Адел показа кошницата си с хранителни продукти, а съдържанието й определено отговаря на диетата, която й помогна да отслабне с 45 килограма.

Изумителната трансформация на Адел, която успя да отслабне драстично, буди възхищение и любопитство – как успя да постигне толкова добър резултат. В интервюто си с Опра Уинфри певицата сподели, че дължи този успех на тренировки. Но заниманията със спорт не биха имали нужния ефект без промяна в храненето.

В проект за Vogue Адел беше помолена да разкрие как се храни. Звездата показа торбите с последните си покупки – от тях тя извади пакети с тиквички, чушки и зелени подправки за зеленчуковата супа, която щеше да сготви този ден, както и краставици, нектарини и авокадо. Адел сподели още, че купува пръчици със сирене, млечни шейкове, сладки каши и зърнени храни за сина си, въпреки че самата тя се придържа към здравословна диета.

„Да, сега внимавам какво влиза в тялото ми“, каза певицата. Тя разказа за своята трансформация и какво я е подтикнало да я започне. Обяснявайки, че процесът е отнел две години, Адел сподели, че е направила решителната крачка заради силно чувство на тревожност: „Реших се на промяна заради моето безпокойство. Упражненията ми помагаха да се чувствам по-добре. Не ставаше дума за отслабване, а само за укрепване и отделяне на колкото се може повече време за мен и то без телефон. Пристрастих се към това. Тренирам два-три пъти на ден."

Сиртфуд диета: какво да ядете, за да отслабнете като Адел (и наистина ли работи)

Освен редовните тренировки, певицата се придържа към диетата сиртфуд, при която се консумират храни, които активират производството на сиртуини в организма, ускоряват метаболизма, повишават мускулния тонус и потискат глада. Привържениците на тази диета пълнят хладилника си със здравословни продукти: пилешко и постно говеждо месо, елда, соя, авокадо, целина, билки, лук и чесън, горски плодове, черен шоколад, куркума, които според специалистите влияят на генетичните процеси. Режимът също така включва тренировки по половин час пет пъти седмично

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser