Преминете към основното съдържание

Калина от „София – ден и нощ“ с нова модна колекция

Марката й Just Kalina дебютира на „Парад на модата“ в Плевен заедно с дизайнери от САЩ и Кипър
Калина Кузманова
Калина Кузманова

Калина Кузманова, позната от сериала „София – ден и нощ“, има нова страст – модата! Но не като потребител, а като творец. Чаровната блондинка отскоро има своя модна марка, наречена Just Kalina.

"С най-голямата си любов започнах да правя тези дрехи за вас! Надявам се, че моите модели ще ви донесат безброй красиви моменти и мигове с вашите близки. Hадявам се, да се чувствате красиви и неустоими с моите дрехи. Всяка дреха минава през ръцете ми и в нея оставям моята огромна любов към вас! Лично правя моделите, търся най-подходящите и качествени материи и платове, следя и участвам в процеса на шиене и лично аз ви ги изпращам. Във всяка една чанта на Just Kalina, направена специално за вас, оставям индивидуалното послание и пожелание за всяка една от вас!“, пише в сайта си звездата от „София – ден и нощ“.

Модата е новата страст на Калина Кузманова

Новата модна колекция на Калина Кузманова е наречена „Любов“. Модели от нея дебютираха на „Парада на модата“ в края на юни в Плевен, където свои модели представиха още дизайнери от САЩ и Кипър.

Калина е завършила Бизнес и международни отношения в Милано. Става известна от хитовия сериал „София – ден и нощ“, а занапред все по-често ще я виждаме да се изявява и като моден дизайнер.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser