Преминете към основното съдържание

Калвин кой? Тейлър Суифт с ново гадже, заби Том Хидълстън

Романсът им разгневи бившия й
Тейлър и Том танцуват
Тейлър и Том танцуват © Instagram

Докато всички фенове на Тейлър Суифт очакваха тя да излезе с ново парче посветено на бившето й гадже като знак на отмъщение след изненадващата им раздяла, певицата успя да ги изненада по друг начин. Сладката блондинка дълбоко нарани музиканта Калвин Харис като по-малко от три седмици след края на връзката им, се хвърли в обятията на друг, не по-малко известен красавец. 

Най-пресният слух отвъд Океана носи, че Тейлър Суифт е забила секссимвола и смятан за наследник на Даниел Крейг като Джеймс Бонд - Том Хидълстън. Двамата са били забелязани да се прегръщат и целуват на плажа, който е в близост до къщата на изпълнителката. 

© Instagram, Тейлър и Том танцуват

Още по-интересното е, че за романса им се носят слухове доста преди Тейлър и Калвин да се разделят. Приятели на музиканта споделят, че самият той е подозирал, че между гаджето му и актьора има тайна връзка, а снимките им от MET Gala, на които певицата и актьорът танцуват в опасна близост, още повече засилили съмненията му. 

Фактът, че Суифт го прежали толкова бързо, определено не се понравило на Калвин, който от няколко дни е премахнал всичко свързано с блондинката от профилите си в социалната мрежа. Освен че вече не могат да се видят техни общи снимки, шотландецът е спрял да следва бившата си половинка в Instagram. Някои от феновете на певицата побързаха да обвинят Калвин, че действа детински и че именно по този начин е постъпил и самият той след раздялата си с Рита Ора. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser