Преминете към основното съдържание

Камбанки в знак на вечна любов: Меган изпрати много лично послание на кралицата

Херцогинята на Съсекс демонстрира подкрепата си за кралското семейство в тежките мигове

Според пресцентъра на херцога и херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл е отдала почит на покойния принц Филип, херцог на Единбург, от дома си в Калифорния. „Избягалата принцеса”, на която лекарите не позволиха да пътува до Великобритания поради напредналата бременност, проследи погребението в замъка Уиндзор от САЩ. Освен това тя е изпратила специален венец с бележка и съболезнования до Двореца.

Траурният венец е изработен от цветаря Уилоу Кросли, който отговаряше за флоралните композиции на сватбата на Хари и Меган през 2018 г., както и за кръщенето на сина им Арчи. Той включва акант (меча стъпка), което е националното растение на Гърция и е препратка към рожденото място на принц Филип, и морска падуба, която символизира службата на Филип в морската пехота. Други растения във венеца са камбанки в знак на благодарност и вечна любов, розмарин за възпоменание, лавандула за преданост и рози като символ на рождения месец на принц Филип.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser