Преминете към основното съдържание

Камерън Диас сподели, че мие лицето си само два пъти месечно

В нов подкаст на BBC на водещата Мишел Визаж, известната холивудска звезда Камерън Диас разказа за живота си и навиците си за красота. А един от тях изуми слушателите.

В навечерието на своя 50-ти рожден ден емблематичната блондинка призна, че има много козметика вкъщи, но всъщност почти не я използва. „Буквално не правя нищо с лицето си. И не обичам да си мия лицето... Правя го два пъти месечно... Всеки път си мисля, че това не е нещото, в което искам да инвестирам времето и енергията си точно сега", каза Камерън.

Освен това актрисата сподели как са се променили възгледите й за стандартите за красота. „Аз съм абсолютна жертва на обективирането, на което са подложени жените. Много е трудно да не се вглеждаш в себе си, да не се сравняваш с другите и да не мислиш, че външният вид е много важен.” Но с течение на времето Камерън осъзнала, че има по-важни неща – здравето, вътрешното състояние, енергията – на които трябва да обръща внимание.

Години наред актрисата се бори с проблемна кожа, тъй като страда от акне. Въпреки че на екрана и на светски прояви тя винаги е изглеждала безупречно, Камерън не веднъж е споделяла, че отделя много време и средства, за да се бори с коварното заболяване.

Още по етикети

Камерън Диас , красота
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser