Преминете към основното съдържание

Камерън Диас без грим: Искам всички да остаряваме красиво

Актрисата дава съвети в нова книга
Камерън Диас с новата си книга
Камерън Диас с новата си книга © Instagram

Камерън Диас написа книга, в която дава съвети на своите читателки как да направят така, че да остаряват красиво. Тя реши да рекламира творбата си по доста оригинален начин - в профила си в Instagram, публикувайки свой кадър, на който е без грим. 

На снимката 43-годишната блондинка е с широка усмивка и държи в ръцете си книгата The Longevity Book. "Имам чувството, че остаряването върви с много лоша репутация. Затова и реших да напиша тази книга, за да можем всички да разберем какво в действителност е то.... За да можем да подобрим себе си, да живеем по-добре и по-дълго време", написа Камерън Диас. 

Актрисата, която е щастливо омъжена за рокаджията Бенджи Мадън и се надява скоро да се сдобие и с първото си дете, с гордост демонстрира малките бръчици около очите и носа си, но се забелязва, че няма такива по челото си. 

В книгата си Камерън споделя, че, за да остаряваме красиво трябва да се храним добре, да се движим, да се наспиваме добре вечер и най-вече да се отърсим от среса. Разбира се, и да се обграждаме с хора, които обичаме и които обичат нас. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser