Преминете към основното съдържание

Камерън Диас разказа за любовта си с Бенджи Мадън

Актрисата най-накрая намери мъжа на живота си
Бенджи и Камерън са щастливо семейство
Бенджи и Камерън са щастливо семейство

През годините Камерън Диас винаги е твърдяла, че семейният живот и децата не са й приоритет и изобщо не се вижда в ролята на съпруга и майка. Това беше така до момента, в който не пламнаха любовните искри между нея и рокаджията Бенджи Мадън. 

Блондинката споделя, че до момента, в който двамата не се срещнали очи в очи, тя изобщо не го смятала за привлекателен. „Когато обаче случайно се засякохме на едно парти, първата ми мисъл беше: „Уау, много е секси!“, споделя в скорошно интервю Камерън. Малко след това актрисата поканила на вечеря близката си дружка Никол Ричи и съпругът й Джоуи, който е брат-близнак на Бенджи. „Тогава Никол ме попита дали биха могли да доведат и Бенджи? А аз отговорих: „Да, разбира се.“ След като го видяла за втори път си казала: „Уау, аз все още го намирам за секси.“

Връзката на двойката се разви изключително бързо и двамата сключиха тайно и неочаквано за мнозина брак на 5 януари. На церемонията били само семействата и най-близките им приятели. Сред 100-те души, разбира се, били и дружките й Никол Ричи и Дрю Баримор. След официалната церемония гостите се пренесли в двора на имението, в което била сватбата и купонът продължил до ранни зори. 

"След като срещнах Бенджи за мен всичко в миналото престана да съществува. Никога не сравнявам съпруга си с мъжете в живота ми преди това, защото само той е човекът, с когото искам да остарея", споделя за обичта си към Бенджи актрисата. За да й докаже силата на любовта си към нея, рокаджията си татуира името на ръката си.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser